Odaberite jezik / Your Language: Srpski

Dobrodošli u Rolšua Shop!

Cart:

0 0 RSD
Nema odabranih proizvoda u Vašoj korpi.

0

SFR STORM V -PODESIVE ROLŠUE

Dostupnost: Ima na lageru

10.900 RSD

Kratki opis

SFR Storm V je savršena quad rolšua sa podesivom veličinom tvrdih čizmica dizajnirana posebno za male klizače i decu koja žele da se bave rolšuasma. Tvrda spoljna školjka i visoka manžetna daju odličnu potporu i stabilnost, što ih čini idealnim za male klizače, dok meka podloga za udobnost čini ih super udobnim za nošenje – savršenim za one koji počinju da uče rolati!

Kopče za brzo otpuštanje olakšavaju obuvanje ovih rolšua i drže noge uvek sigurne na mestu.
Sistem za podešavanje veličine koji je jednostavan za upotrebu čini super lakom promenu veličine rolšua; jednostavno pritisnite dugme za zaključavanje i povucite klizač da povećate ili smanjite veličinu. To znači da rolšue mogu rasti kada stopala vašeg deteta rastu, tako da može duže uživati u svojim rolšuama!

Opremljene odličnim specifikacijama, ove rolšue ne samo da se odlično ponašaju, već će njihove zabavne i prodorne boje učiniti da se svaki mladi klizač izdvoji iz gomile!

Ne zaboravite proveriti SFR-ov asortiman kaciga i zaštite kako biste bili sigurni da su vaša deca sigurna dok uživaju u svojim Storm V quad rolšuama!

Odaberite model i veličinu:

* Obavezna polja

10.900 RSD

Detalji

Dečje podesive rolšue s tvrdim čizmama Pritisnite dugme za jednostavno podešavanje veličine Dvostruki klik za zaključavanje plastične kopče Comfort Fit Liner sa odštampanim grafikama PP šasija visokog udara PP nosači u boji Točkovi 54 x 32 mm PU Cast 82A točkovi u trkačkom stilu ABEC-7 ležajevi PU liveni stoperi u boji UK veličine Podesive veličine: 8J-11J, 12J-2J, 3J-6J EU veličine Podesive veličine: 25,5-29, 30,5-34, 35,5-39,5 Američke veličine Podesive veličine: 9J-12J, 13J-3J, 4-7 Maksimalna težina vozača 60kg EU standard EN 13899:2003

Dodatne informacije

Šifra proizvoda SFR350

Oznake proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.